Online veiling vliegvis producten Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
 Voeg toe aan mijn favorietenElbi.nl | Online veiling
 
 
Nu in de veiling
 
Hoe het werkt
 
Registreer
 

Hoe het werkt

 
Op de Elbi Veiling bepaalt u zelf de prijs! Het bieden gaat heel eenvoudig:

1. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u die nog niet hebt, moet u eerst een account aanmaken.
2. Plaats een bod op het product dat u wilt hebben.
3. Als uw bod bij sluiting van het kavel het hoogste bod is, ontvangt u van Elbi een bevestigingsbericht waarmee u het product voor de door uw geboden prijs kunt kopen.

Om te voorkomen dat er meer geboden wordt dan de bij Elbi geldende verkoopprijs, heeft elk kavel een maximumprijs. Als iemand deze maximumprijs biedt, is het kavel direct verkocht. Zelfs als de sluitingsdatum en -tijd nog niet is bereikt. Verkochte kavels worden na 24 uur van de site verwijderd.

Onthoud dat bieden op kavels gelijk staat aan aankoop van het product. Biedt dus alleen wanneer u er zeker van bent dat het product is wat u zoekt!

Aanbod

Het aanbod op de veiling bestaat uit opruimingsartikelen en actuele artikelen. Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven kunt u er altijd van uitgaan dat de aangeboden artikelen nieuw zijn.

Afhandeling/levering

Als u de veiling gewonnen hebt krijgt u van ons een e-mail met daarin de betaalgegevens waarmee u het kavel kunt afrekenen.

U kunt het gewonnen kavel betalen door geld over te maken naar Elberse International. Bankrekening: 1904.21.762 (IBAN: NL68 RABO 0190 4217 62). U kunt het bedrag ook via PayPal overmaken naar info@elbi.nl.

Binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling krijgt u het kavel toegestuurd.

Voor het versturen van gewonnen kavels wordt 7,95 Euro verzendkosten berekend. Deze kosten moet u dus nog toevoegen aan de geboden prijs. Wij rekenen verder geen extra veilingkosten.

Het is niet mogelijk om de veilingproducten in een van onze winkels af te halen.

Garantie

De standaard garantievoorwaarden van Elbi zijn ook van toepassing op de veiling.


 
 
 
top Terug naar boven