Plattegrond Elbi’s Fly Fishing Experience 2014

Stuur dit item door via e-mail tell_a_friend
Door: Peter ElberseVoeg toe aan mijn favorieten
 
 
 
Om u op de hoogte te brengen van de activiteiten op onze eerste Elbi’s Fly fsihing Experience op 5 april 2014 hebben we hieronder e.e.a. uitgewerkt.

Gratis Parkeren
Op deze plek kunt u gratis parkeren

Tent
In de tent vindt u stands van de winkeliers Peeters Hengelsport, Finest Fly Fishing, Handy Fish en Rich Fly Fishing. Hier kunt u een scala aan vliegvis- en bindmaterialen bewonderen en aanschaffen.

R
De stand van Elberse International is te vinden in het restaurant. Hier kunt u gratis de 2014 editie van de Airflo/Elberse catalogus afhalen. De stand van Elbi is tevens de basis van de organisatie. Hier kunt u dus naast het bezichtigen van producten ook terecht voor de gratis vergunningen voor vijver 3 en om in te schrijven voor de werpwedstrijd.

In het restaurant zitten tevens de vliegbinders. De locale vereniging is aanwezig evenals Theo Bakelaar en Harry Schoel. Theo zal voornamelijk binden met ‘foam’ en Harry met ‘Funky fly tying’ en zijn zelfgemaakte foam hoppers en extented bodies. Bindschema:
09:30 – 10:30 Demonstratiebinden Theo en Harry
10:30 – 11:30 binden met 4 beginners*
12:30 – 13:30 Demonstratiebinden Theo en Harry
13:30 – 14:30 binden met 4 beginners*
15:00 – 16:30 Demonstratiebinden Theo en Harry
*Inschrijven op de dag zelf. Jeugd en dames gaan voor.

Uiteraard bevindt zich ook de gezellige bar van Bert en Ellie in het restaurant. Hier kunt u terecht voor al uw drankjes en hapjes.

Airflo – Gareth Jones
Speciaal voor de EFFE komt Gareth Jones van Airflo over om samen met u te werpen. Gareth zal in vak 1 en 2 enkele werpdemonstraties geven. Tevens kunt u bij hem terecht met al uw vragen over Airflo vliegenlijnen. Maar natuurlijk ook voor werp- en vistips.

Fly Fishing Academy
De Fly Fishing Academy opent op 5 april om 11:45 uur bij forellenvijvers de Kool haar tweede dependance. Instructeur Rudy Van Duijnhoven is samen met Edward van der Heul aanwezig om kennis te maken met beginnende maar ook gevorderde vliegvissers.

Vijver 2
Op deze vijver mag gratis gevist worden met de vliegenhengel door de jeugd. Fly only, weerhaakloos en catch & release!
E.e.a. op aangeven en onder instructie van de mannen van de Fly Fishing Academy.

Vijver 3
Omdat de 36 stekken voor de Elbi’s Dutch Open op 5 april al zijn uitgezet zullen we de vaknummers gebruiken voor gratis visvergunningen. Deze zijn een uur geldig en kunnen vanaf 09:00 uur afgehaald worden in de stand van Elberse International. Vak 1 en 2 worden vrijgehouden voor Gareth Jones van Airflo. De eerste 34 vergunningen van 09:30 tot 10:30 uur zijn per e-mail (onder vermelding van vergunning EFFE 2014 + uw naam naar info@elbi.nl ) te reserveren maar dienen wel op 5 april voor 09:25 uur afgehaald te worden. Er zijn dus 34 gratis vergunningen per uur beschikbaar. Er wordt maximaal 1 vergunning meegegeven. Twee uur aaneengesloten vissen is niet mogelijk. Om het uur wel. Er wordt gevist van 09:30 tot 16:30 uur. Fly only, weerhaakloos en catch & release!

Werpwedstrijd
Om 14:00 uur zal onder leiding van Rudy van Duijnhoven en Marty Maas een werpwedstrijd worden gehouden. Er wordt geworpen met een door Elberse International beschikbaar gestelde Airflo set (10ft #7). Er zal gestreden worden om de eer en om drie medailles en drie Airflo prijzen. Deelname is gratis! Inschrijven kan op de beursdag in de stand van Elberse International. Maar u kunt ook al per e-mail inschrijven (onder vermelding van werpwedstrijd EFFE 2014 + uw naam naar info@elbi.nl ).

We hopen u te mogen begroeten op 5 april 2014 bij forellenvijvers de Kool in Heelweg waar de deuren zullen openen om 09:00 uur.
 
effe, elbi fly fishing experience, gareth jones, a
 
 
 
« Terug naar overzicht