Merken

  
Tiemco

Tiemco


We got the Tiemco distribution in the summer of 2019. Ever sinds the start of Elberse International it has been high on the wish list and after almost 19 years we are thrilled that we received the exclusive distributor status for the Netherlands. Very proud to work with the quality products and people from this Japanese Company.
Website: http://www.tiemco.co.jp/tmc/en/
  
O’pros

O’pros


The O’pros 3rd hand rod holder is one of the smartest fly fishing products I have ever seem!
Website: http://www.oprosgear.com
  
Airflo

Airflo


Deze in Wales geproduceerde vliegenlijnen zijn Europees marktleider op het gebied van zinkende lijnen maar ook de drijvende lijnen zijn van zeer goede kwaliteit. Hier gaan ze de komende jaren zeker marktaandeel winnen. Een bezoek aan de uitgebreide website is zeker de moeite waard.
Website: http://www.airflofishing.com/
  
TFO

TFO


Vliegvissen zit de eigenaren van Temple Fork Outfitters en haar ontwerpers in het bloed. Onder die ontwerpers de legendarische Lefty Krey. Samen zijn ze er in geslaagd een serie producten neer te zetten met een perfecte prijs/kwaliteit. Overtuig uzelf en probeer ze uit!
Website: http://www.templeforkoutfitters.com
  
Sybai

Sybai


Sybai biedt een geweldig pakket aan vliegbindmaterialen. De website is dan ook absolut een bezoek waard!
Website: http://www.sybai.com
  
STROFT

STROFT


STROFT - een topproduct van Duitse bodem! Fabrikant WAKU heeft eenzeer professionele uitstraling. Bovendien zijn alle nylon en fluorocarbon producten EFTTA goedgekeurd. Bezoek de zeer uitgebreide website met digitale catalogus op www.stroft.de
Website: http://www.stroft.de
  
Stonfo

Stonfo


Het Italiaanse Stonfo vertegenwoordigt een groot assortiment 'vlieg' vismaterialen. Vooral de vliegbind vises (zoals Kaiman en de Transformer) en de vliegbind tools worden alom geprezen. Zie de website voor het hele assortiment.
Website: http://www.stonfo.com
  
Hanak

Hanak


Deze Tsjechische producent fabriceert weerhaakloze vliegbindhaken in het land dat de bakermat is van het moderne wedstrijdvliegvissen; Tsjechie. Het pakket van Hanak is helemaal toegespitst op het weerhaakloos vissen met als specialiteit, hoe kan het ook anders, het Czech Nymphen.
Website: http://www.hanak.eu
  
New Zealand Strike Indicator

New Zealand Strike Indicator


Super mooi systeem om strike indicators te maken in elke gewenste grootte en te plaatsen op elke gewenste plaats op de leader. Zie voor meer informatie de website van New Zealand Strike Indicator.
Website: http://www.strikeindicator.com/
  
Metz

Metz


Na al bijna dertig jaar de beste genetische hackles voor het binden van droge vliegen geproduceerd te hebben, heeft Metz de laatste paar jaar zijn productlijn aan vliegbindmaterialen flink uitgebreid. De thuisbasis van Metz ligt in Pennsylvania, temidden van de historische wortels van het vliegvissen in de USA. Gedurende vele decennia is Metz de grootste producent geweest van topkwaliteit hackles voor het vliegbinden. De range aan skins en capes is inmiddels uitgebreid met vliegbindgereedschappen van Edgin plus een breed scala aan andere vliegbindmaterialen. Metz is tegenwoordig onderdeel van Umpqua Feather Merchants, een naam die synoniem is aan kwaliteit en service.
Website: http://www.umpqua.com
  
Umpqua

Umpqua


Sinds 1972...behoeft geen introductie!
Website: http://www.umpqua.com
  
Royal Wulff Products

Royal Wulff Products


Van alle nieuwigheden die Lee Wulff toe wist te voegen aan de vliegvisserij is de Triangle Taper vliegenlijn wellicht het meest populair. Bij de Triangle Taper vliegenlijn loopt de tapering in één lijn door vanaf de punt tot aan het dikste gedeelte, over een lengte van ruim acht tot en met twaalf meter afhankelijk van het type vliegenlijn. Hiermee wordt een zeer geleidelijke overdracht van energie bewerkstelligd, omdat de zwaardere lijn constant lichtere lijn over laat slaan. Met Triangle Taper vliegenlijn bereik je ook een meer subtiele presentatie van je vlieg, omdat het grootste gewicht in de vliegenlijn verder weg van de vlieg geplaatst is. Door de dunne volglijn liggen grotere werpafstanden binnen ieders bereik. Voor een overzicht van de verschillende typen vliegenlijnen en van de andere producten in het pakket van Royal Wulff Products kijk je op www.royalwulff.com.
Website: http://www.royalwulff.com
  
MagEyes

MagEyes


MagEyes maakt leesbrillen met clip voor op de vispet. Topkwaliteit uit de USA!
Website: http://www.mageyes.com
  
 
 
Terug naar boven


Interessante links


Voor vis en visser

Esox Holland

Rudy van Duijnhoven

Soaring Eagle Lodge

Forellenvijver de Ronde Bleek
 

Forellenvijver De Kool

Hengelsport Magazine Beet

Wildlife Art

Bram Fotografie

Fly Fishing Academy
 

Vereniging Nederlandse Vliegvissers
    
 
 
Terug naar boven